Rentvandsanlæg

Vinduespolering

💦Det miljøvenlige 💦

Fremstilling af vand til rentvandsanlægget, foregår ved at alm. postevand løber igennem flere filtre. Vores postevand i Favrskov Kommune har en ppm på 250-300. Dette er langt fra rent nok til vinduespolering, da værdien helst skal ned på 0 ppm.  Når vandet har været igennem denne rensningsproces er det helt rent for kalk osv. Det vil sige at vi kan vaske vinduerne uden brug af kemi eller lign. Der er ingen grund til at tørre efter, vinduerne skal lufttørre for at opnå det bedste resultat.

Vores erfaringer i forhold til anvendelse af vaskeanlæg er, at hvis dine vinduer er helt nye i forhold til at blive renset af vaskeanlægget, kan man opleve at efter de første par gange kan vinduerne stadig se lidt plettede eller stribet ud. Dette skyldes, at det godt kan tage op til et par gange før at vaskeanlægget har fjernet alt snavs og gamle sæberester fra vinduerne gummilister.

Der kræves ofte 2-3 behandlinger for at opnå et perfekt resultat.


Den klare fordel for kunden

👍 Det er billigere end traditionel pudsning.

👍 Vask af rammer og karme er med i prisen.

👍 Alle slags vinduer kan vaskes, dog med undtagelse af mahogni/olieret vinduesrammer. Der anbefaler vi som udgangspunkt traditionel vinduespolering.

👍 Svært tilgængelige og vinduer i højder, kan nås uden brug af stige.

👍 Opgaven tager mindre tid.


 Husk servicefradraget

Se mere på SKAT


📞 Kontakt os ved yderligere spørgsmål på tlf: 21 69 79 28.