21 69 79 28
vangslund@hotmail.com

Rentvandsanlæg

Nyeste rentvandsteknologi

Vi anvender den nyeste rentvandsteknologi, der er i branchen. I rentvandsanlægget anvendes kun vand, der har gennemgået flere processer, for at opnå den bedste kvalitet.

Fremstilling af vand til rentvandsanlægget, foregår ved at alm. postevand løber igennem flere filtre og membraner. Vores postevand i Favrskov Kommune har en ppm på 250-300. Dette er langt fra rent nok til vinduespolering, da værdien helst skal ned på 0 ppm.  Når vandet har været igennem denne rensningsproces er det helt rent for kemikalier, kalk osv. Det vil sige at vi kan vaske vinduerne uden brug af sæbe, kemi eller lign. Der er ingen grund til at tørre efter, vinduerne skal lufttørre for at opnå det bedste resultat.

Hvis det er første gang dine vinduer skal vaskes med rentvandsanlægget, Har vi erfaring med at, man kan opleve at efter de første par gange kan vinduerne stadig se lidt plettede eller stribet ud. Dette skyldes, at det godt kan tage op til et par gange før at vaskeanlægget har fjernet alt snavs og gamle sæberester fra vinduerne gummilister. Har du ydereligere spørgsmål til brug af rentvandsanlæg, send hos gerne en mail på: vangslund@hotmail.com.

Der kræves 2-3 behandlinger for at opnå et perfekt resultat                     

Call Now ButtonRing 21697928