21 69 79 28
vangslund@hotmail.com

Vinduesvask

Både privat og erhverv

Vi tilbyder vinduesvask til privat og erhverv til konkurrence dygtige priser. Vi kan gøre det med rentvandsanlæg og traditionel vinduespolering. Vi har flere års erfaring og tager udgangspunkt i dine vinduers behov. Vi har individuelle fair priser.

Læs mere om rentvandsanlæg her

Ønsker du et uforpligtende tilbud, kan du sende os en mail på vangslund@hotmail.com eller ring/sms på tlf. 21687828. Vi går altid en runde omkring bygningen og sender et tilbud pr. mail.

Vi kan tilbyde en fast aftale, hvor vi kommer med et fast interval f.eks. en gang i mdr. eller hver 8. uge. Så holder vi styr på, hvornår det er tid til få pudset dine vinduer. Aftalen kan selvfølgelig altid opsiges eller ændres.

Vi tilbyder også vask af solceller, porte, skilte og drivhuse til vores kunder, der i forvejen har fast interval med udvendig vinduespolering.


Det bedste resultat 

Opnås ved, at vi let kan komme til dine vinduer.

Ved indendørs polering skal vindueskarme være ryddet og vinduerne skal være let tilgængelige. Gardiner/persienner skal være trukket fra/rullet op.

Ved udendørs polering skal evt. haveredskaber, havemøbler m.m. være fjernet foran vinduerne.


Hvad fjernes ikke ved alm. vinduespolering?

💧Kalk fra f.eks. afrensning af fliser eller havevanding, som er fastbrændt i solen.

💧Malling, lak og olie.

💧Klistermærker, limrester og silikone.

💧Mørtel og cement.

💧Algemidler til algerens fra f.eks. fra fliserens.

Disse kræver en afrensning – ønskes dette skal det oplyses ved bestilling og der gives en særskilt pris. Dog tilbyder vi ikke fjernelse af mørtel og cement. 


Reklamation

Da vi har tilfredshedsgaranti, skal man hurtigst muligt indenfor 24 timer kontakte os, hvis vi ikke lever op til dine forventninger. Vi fraskriver os ansvar om ridser i ruderne eller karme, da det ikke kan konstateres, at der har været ridser før vi har påbegyndt arbejdet. 


OBS vi pudser vinduer i alt slags vejr alle hverdage !

Call Now ButtonRing 21697928